ULUITOR. Caz șocant în Capitală. Un bărbat s-a dat drept medic ginecolog. Ce a făcut acesta 1
Ultima Ora Social

ULUITOR. Caz șocant în Capitală. Un bărbat s-a dat drept medic ginecolog. Ce a făcut acesta

ULUITOR. Caz șocant în Capitală. Un bărbat s-a dat drept medic ginecolog. Ce a făcut acesta

Se dădea drept medic ginecolog și punea chiar și diagnostice false pentru a abuza zeci de femei. Este modalitatea prin care ar fi acționat un bărbat de 52 de ani, bănuit că ar fi violat 17 femei. De asemenea, el ar mai fi agresat sexual alte 20 de victime. Individul a fost reținut, joi, fiind bănuit și de exercitarea fără drept a profesiei de medic, precum și de 26 de infracţiuni de violare a vieţii private.

Bărbatul este acuzat că, în perioada 2016 – februarie 2017, ar fi creat mai multe domenii de e-mail, pe care le publica pe Internet ca adrese de corepondență pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

În momentul în care se arătau interesate de presupusele locuri de muncă, persoanele erau îndrumat către un „medic” cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări. Anchetatorii susțin că, în realitate, bărbatul care publica mesajele nu avea calitatea de medic.

„După ce persoanele vătămate erau supuse unui pretins examen psihologic, bărbatul şi-ar fi declinat şi calitatea de medic specialist şi, prin false diagnostice de natură a alarma persoanele, le determina să accepte să fie supuse unui control ginecologic, prin aplicarea unor metode neconvenţionale, ce ar fi condus la eliminarea pericolului cu privire la sănătate”, se arată în comunicatul DGPMB.

Pretinsul doctor desfășura „examinări medicale” într-o încăpere în care erau amplasate mai multe camere ascunse. Astfel, bărbatul este acuzat că și-ar fi creat o arhivă cu materiale pornografice, spun anchetatorii.

Până acum, polițiștii spun că au probe pentru 17 cazuri de viol, însă cred că numărul victimelor ar putea fi mult mai mare deoarece unele femei nu au depus plângere.

Bărbatul urmează să fie prezentat Judecătoriei Sector 6, cu propunere de arestare preventivă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.