Uluitor. Artista Maria Ghinea a fost împușcată în cap de soțul ei 1
Uluitor. Artista Maria Ghinea a fost împușcată în cap de soțul ei
Ultima Ora Social

Uluitor. Artista Maria Ghinea a fost împușcată în cap de soțul ei

Artista Maria Ghinea a trăit o dramă cumplită în trecut!

Pe când avea doar 22 de ani, proaspăt ieșită dintr-un mariaj eșuat, al doilea soț al cântăreței, cu 20 de ani mai mare, a împușcat-o în cap, scrie stirescu.ro

Bărbatul mai fusese însurat de opt ori nu s-a dovedit a fi deloc aşa cum Maria Ghinea credea la început, ci era gelos şi violent, scrie spynews.ro.

După opt ani în care i-a îndurat violenţele și umilirile, Maria Ghinea a apelat la ajutorul unui avocat pentru a divorţa. Aflând aceasta, soțul său a împuşcat-o în cap, chiar în fața fiului ei!

Artista a fost la un pas de moarte, pierzând peste 4 litri de sânge! Acesteia i-a fost extirpat un fragment de opt centimetri din creier, iar timp de trei luni, nu a putut să vorbească sau să se mişte.

„Am stat trei luni. Eu nu l-am văzut pe Dumnezeu, dar i-am simţit prezenţa în fiecare moment al vieţii mele când simţeam că nu mai pot, când simţeam că sunt prăbuşită”, a povestit artista în trecut.

Pentru fapta sa, fostul soț al artistei a fost condamnat la opt ani şi jumătate de închisoare, doar că, după cinci ani, a  fost eliberat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.