Schema de ajutor dedicată industriei cinematografice, un succes la numai șase luni de la lansarea oficială
Zilelor Filmului Românesc / Muestra de Cine Rumano în Sevilia
Ultima Ora Social

Ultimele premiere ale lunii august în cinematografele românești

 Ultimele premiere ale lunii august aduc suspans cu viața președintelui în joc, documentar pe urmele creației lui Francisco Goya și animație cu animale simpatice în cinematografele românești

”Angel Has Fallen/ Cod Roșu în Serviciile Secrete”, în regia lui Ric Roman Waugh, îi are în rolul principale pe Morgan Freeman și Gerard Butler. Primul interpretează rolul președintelui Statelor Unite. Al doilea este un agent al serviciilor secrete care, chiar atunci când devine responsabil cu securitatea primului om din stat, ajunge suspect. Și de aici începe urmărirea. Și suspansul.

Pe scurt, acțiunea se desfășoară în pașii următori: https://youtu.be/FLCwLHRXWA4

Documentarul ”Goya: Visions of Flesh and Blood” este dedicat personalității care a marcat arta europeană. Povestea este concentrată asupra expoziției deschise la National Galery din Londra pornind de la portretele realizate de artistul spaniol.

Imaginea creației se recompune astfel: https://youtu.be/xpLA9X0gBeU

O barză dezorientată încurcă adresele în ”The Big Trip/ Aventură în natură” și ajunge să livreze un pui de panda unui urs brun. Ursul brun este Mik Mik și pornește la drum pentru a-l duce pe micuț familiei sale din pădurea de bambus. Scenaristul peliculei ”Madagascar” completează povestea cu Oscar, iepurele sălbatic, Duke, pelicanul încrezut, lupul fricos Janus și Cupid, tigrul sentimental.

Aventur dublată în română se aude aici: https://youtu.be/y59kVqRa9_I

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.