ULTIMA ORĂ! USR Sector 5 a înaintat DNA un denunţ penal împotriva primarilor Daniel Florea şi Gabriela Firea. Acuzații de abuz în serviciu 3
Ultima Ora #DNA #gabriela firea #primarul general Justiție

ULTIMA ORĂ! USR Sector 5 a înaintat DNA un denunţ penal împotriva primarilor Daniel Florea şi Gabriela Firea. Acuzații de abuz în serviciu

USR Sector 5 a formulat un denunţ penal la DNA împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea, şi a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi de împiedicare a exercitării drepturilor electorale.

„USR Sector 5 a înaintat Direcţiei Naţionale Anticorupţie un denunţ penal împotriva lui Daniel Florea şi a Gabrielei Firea pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi de împiedicare a exercitării drepturilor electorale.

Deoarece comportamentul mizerabil este deja marcă înregistrată PSD, Daniel Florea a orchestrat perturbarea prin zgomot (claxoane, motoare ambalate) şi duşuri cu dezinfectant a participanţilor la conferinţa de presă susţinută de Nicuşor Dan.

ULTIMA ORĂ! USR Sector 5 a înaintat DNA un denunţ penal împotriva primarilor Daniel Florea şi Gabriela Firea. Acuzații de abuz în serviciu 4

Totodată, în zona în care Nicușor susținea conferința de presă au fost parcate autoutilitarele inscripționate cu însemnele primarului (#DF#Fapte) pentru a obtura vederea spre zona pentru care Nicușor propune metrou ușor pe infrastructura existentă de cale ferată, în vreme ce #DF o desființează.

Evenimentul acesta vine după episodul din 6 iunie, când PSD și-a trimis reprezentantul „de seamă”, Aurelian Bădulescu, să boicoteze o altă conferință de presă, vorbind peste Nicușor Dan și nepermițându-i acestuia să-și expună punctul de vedere.

Firea, Florea și prietenii lor sunt nervoși pentru că e doar o chestiune de timp până pierd Bucureștiul. Tic Tac!

#NicușorDanPrimar #Bucuresti100la100

„, anunţă USR Bucureşti, într-o postare pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.