Șerban Nicolae se vede președintele României
Șerban Nicolae a ajuns șef. Ce va conduce în Senat
Ultima Ora Justiție Politic

Ultima Oră! Șerban Nicolae, dosar penal! Încă șapte parlamentari PSD, ajung în fața judecătorilor

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, împreună cu încă șapte colegi, senatori și deputați, au depus o plângere penală împotriva lui Nicușor Dan.

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri, că va face plângere penală pentru denunţ calomnios împotriva parlamentarilor PSD care au depus denunţ la DNA. 

„Mi se pare culmea tupeului, culmea tupeului ca PSD-ul să-mi dea mie lecţii despre corupţie, partidul care a pus pe liste pe Petre Roman, inculpat în dosarul Mineriadei pentru crime împotriva umanităţii, partidul care a pus pe liste pe Dumitru Dragomir, condamnat în primă instanţă pentru trafic de influenţă, cu 3 milioane, partidul care candidează la Sectorul 3 cu un om care a făcut parte din aparatul de represiune la 10 august, partidul care a scos din puşcărie violatori şi tâlhari, partidul care a vrut să modifice Codul penal şi Codul de procedură penală, partidul care a vrut să-l scoată din puşcărie pe liderul lor, Liviu Dragnea.

Acest partid îndrăzneşte azi să vorbească de corupţie?”, a susţinut, miercuri, într-o conferinţă de presă, Nicuşor Dan.

”Dacă Firea continuă shoppingul, falimentul este inevitabil. Primăria Capitalei recunoaște că a umflat bugetul cu 2 miliarde”

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.