Ultima oră. S-a găsit ADN-ul olandezului în locul în care a fost descoperit trupul Adrianei 1
Ultima oră. S-a găsit ADN-ul olandezului în locul în care a fost descoperit trupul Adrianei
Ultima Ora Social

Ultima oră. S-a găsit ADN-ul olandezului în locul în care a fost descoperit trupul Adrianei

Probele biologice ridicate de anchetatori în dosarul uciderii Adrianei aparțin olandezului, informează Parchetul General, care mai subliniază că INTERPOL a comunicat oficial decesul bărbatului.

„Procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Șuții privind uciderea unei minore, iar acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat”, informează Parchetul General.

Totodată, prin intermediul INTERPOL (organizația internațională de cooperare polițienească) a fost confirmat decesul bărbatului.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a olandezului.

IGPR a precizat oficial, luni, că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest. Johannes Visscher a ajuns în România miercuri și a plecat sâmbătă, el petrecând în țara noastră 3 zile.

Totodată, procurorii încearcă, în prezent, să afle dacă bărbatul a agresat sexual o minoră din Iași, în anul 2016.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.