PANICĂ LA SEDIUL PNL. A VENIT AMBULANȚA
Ultima oră. O femeie de 63 de ani a leșinat în Piața Victoriei
Ultima Ora Social

Ultima oră. O femeie de 63 de ani a leșinat în Piața Victoriei

Echipajele SMURD intervin la intersecția străzii Paris cu Bulevardul Aviatorilor, din zona Guvernului, pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 63 de ani, care a leșinat, anunță ISU București-Ilfov.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov anunță că un echipaj SMURD îi acordă primele îngrijiri unei femei în vârstă de 63 de ani, care a leșinat la intersecția străzii Paris cu Bulevardul Aviatorilor, în zona Guvernului.

„Dupa evaluarea medicala s a constatat ca este vorba despre lipotimie, nu sunt alte probleme in acest caz”, au transmis cei de la ISU București-Ilfov.

Alți șase protestatari din Piața Victoriei au avut nevoie de îngrijri medicale, a anunțat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, Daniel Vasile, doi dintre aceștia fiind transportați la spital.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii