ULTIMA ORĂ. Ducesa Kate Middleton ȚINTA unei grupări TERORISTE ISIS
Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 09/07/2018 Prince William Duke of Cambridge, Kate Duchess of Cambridge Katherine Catherine Middleton, Prince George of Cambridge, Princess Charlotte of Cambridge and the newly christened Prince Louis of Cambridge at the Chapel Royal in St James's Palace, London. *** No UK Rights Until 7 Days from Picture Shot Date *** THIS PHOTOGRAPH IS FOR NEWS USAGE AND ONLY IN CONNECTION WITH PRINCE LOUIS'S CHRISTENING. NO RIGHTS ARE TRANSFERRED AND IT REMAINS THE COPYRIGHT OF MATT HOLYOAK/CAMERA PRESS. IT MUST BE REMOVED FROM ALL YOUR SYSTEMS AND THOSE OF ANY THIRD PARTIES YOU HAVE SUPPLIED FROM JULY 29TH 2018. USAGE RIGHTS ARE STRICTLY EDITORIAL NEWS ONLY, NO COMMERCIAL, SOUVENIR OR PROMOTIONAL USE PERMITTED. MAGAZINE COVER USAGES REQUIRE APPROVAL. NO PRINT SALES. THE PHOTOGRAPH CANNOT BE CROPPED, MANIPULATED OR ALTERED IN ANY WAY.
Ultima Ora Externe

ULTIMA ORĂ. Ducesa Kate Middleton ȚINTA unei grupări TERORISTE ISIS

ULTIMA ORĂ. Ducesa Kate Middleton ȚINTA unei grupări TERORISTE ISIS

Membrii grupării teroriste ISIS au pus la cale un complot împotriva Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, intenționând să otrăvească alimentele pe care aceasta le cumpără de la supermarket!

Nu este prima oară când membrii familiei regale britanice devin ținta grupării teroriste ISIS – anul trecut, Prințul George, dar și Prințul Harry fiind în pericol – care, de această dată, și-a propus să o elimine pe Kate Middleton printr-o metodă, aparent, simplă!

„Știm ce mănâncă – otrăviți mâncarea!”

Recent, au fost interceptate niște mesaje pe care membrii faimoasei grupări teroriste și le trimiteau prin intermediul aplicației criptate Telegram, în care sugerau uciderea Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, prin otrăvire. Aceștia au și trimis o fotografie în care Kate apărea împingând un cărucior cu alimente, alături de comentariul: „Știm ce mănâncă – otrăviți mâncarea!”. Pe lângă asta, în postări erau trecute și detalii cu privire la alimentele pe care Kate le cumpără în mod frecvent…

Prințul George, vizat și el de ISIS!

Publicația The Daily Star susține că și Prințul George a fost vizat în acest complot al otrăvirii, o fotografie de-a sa alături de Prințul William fiind postată alături de următorul comentariu: Rise of the kuffar’, ceea ce se traduce prin necredincios’. Mai mult, în imagine apare și un membru ISIS care ține un cuțit în mână!

O sursă a spus publicației că detaliile acestor discuții au fost luate foarte în serios, pentru că amenințările nu au fost doar niște glume proaste. Mai degrabă, mesajele au fost legate de unele similare trimise de teroristul Husnain Rashid, cel care a fost încarcerat anul trecut pentru că a pus la cale omorârea Prințului George.

„Este un complot dezgustător”

Rashid a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru infracțiuni de terorism, în urma celor 290.000 de mesaje criptate prin care punea la cale comploturi împotriva membrilor familiei regale. Sursa a mai adăugat că mesajele trimise pe aplicația Telegram sunt monitorizate. „Agenții serviciilor secrete cred că amenințările împotriva lui Kate nu sunt întâmplătoare, acestea fiind legate de mesajele trimise de Husnain Rashid. Este un complot dezgustător, cu atât mai mult cu cât îi implică pe copiii lui Kate și atacă încercarea ei de a trăi o viață normală, așa cum orice mamă își dorește”, a mai declarat sursa.

E greu de cuantificat ce s-ar fi întâmplat dacă mesajele membrilor grupului terorist ISIS nu ar fi fost interceptate. În afara uciderii lui Kate și a familei sale cu siguranță și-ar fi pierdut viața și o mulțime de cetățeni britanici la fel de nevinovați, care și-ar fi făcut cumpărăturile din același supermarket. Aceștia ar fi fost, așa cum cu indiferență sunt numiți, victime colaterale…

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.