Ultima Oră! Astăzi are loc, nunta anului în România! Simona Halep se căsătorește. Iohannis invitat la eveniment! Ce nu au voie să facă invitații 1
Exclusiv Sport Ultima Ora

Ultima Oră! Astăzi are loc, nunta anului în România! Simona Halep se căsătorește. Iohannis invitat la eveniment! Ce nu au voie să facă invitații

Miercuri, 15 septembrie, Simona Halep (locul 11 WTA) se va căsători cu Toni Iuruc (42 de ani), cu care s-a logodit la începutul lunii iunie. Invitații au primit câteva interdicții.

Cununia civilă dintre fostul lider mondial și logodnicul ei, Toni Iuruc, este programată miercuri, de la ora 16:00, la Constanța. Petrecerea se va ține la clubul Fratelli din Mamaia, patronat de nașul de nuntă, Dani Caramihai.

Simona, care peste două săptămâni va împlini 30 de ani, a trimis 300 de invitații, în principal pentru rude și prieteni, dar și pentru o serie de nume răsunătoare. Printre acestea se numără președintele Klaus Iohannis, și foștii jucători de tenis Ilie Năstase și Ion Țiriac.

Mirii, le-au transmis invitaților că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. Apoi, le-a interzis acestora să aducă cadouri sau daruri în bani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.