Bombă în Cazul Caracal. Iubitul adolescentei face dezvăluirea de senzație. Alexandra Trăiește
Alertă. Alexandra Măceșanu trăiește. Declarații de ultim moment
Ultima Ora Social

Ultima oră. A fost găsit telefonul Alexandrei. Unde l-a aruncat criminalul

Cartela telefonică și telefonul Alexandrei Măceșanu au fost găsite în parcul din Caracal. Cele două au fost separate și aruncate în locuri diferite.

Pe de altă parte, singurele probe care arată că Alexandra Măceșanu a fost în casa groazei sunt telefonul de pe care a sunat la 112 şi care a fost găsit în una dintre încăperi şi un cercel al acesteia care a fost descoperit de anchetatori în maşina lui Gheorghe Dincă.

Rezultatele testelor ADN ar putea aduce un element foarte puternic în cazul împotriva suspectului de crimă.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”.

În ziua de 25 iulie, minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal, vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei. Gheorghe Dincă a recunoscut în cadrul anchetei că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, dar şi pe o altă adolescentă dispărută anul acesta, Luiza Melencu, din comuna doljeană Dioşti.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.