Un bărbat de 58 de ani a murit
Un bărbat de 58 de ani a murit
Ultima Ora Social

Ultima oră. 2 elevi care se îndreptau spre școală au fost loviți de o mașină

Doi copii din localitatea Anieș, județul Bistrița-Năsăud, au fost loviți, miercuri dimineața, de o mașină, în timp ce se îndreptau spre școală, transmite MEDIAFAX.

Conform Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, două autospeciale de salvare intervin, miercuri dimineața, la un accident petrecut în localitatea Anieș, unde doi copii au fost loviți de o mașină. Copiii se îndreptau spre școală în momentul în care au fost loviți de mașină, șoferul susținând că elevii i-au sărit în fața mașinii și nu a apucat să îi evite.

Accidentul s-a petrecut pe un drum comunal din localitate, la volanul mașinii aflându-se o femeie de 38 de ani.

„La accidentul de la Anieș echipajele medicale au găsit doi copii loviți de mașină, conștienți, stabili hemodinamic și respirator. O fetiță de 11 ani cu multiple contuzii și escoriații și un băiețel de 8 ani cu contuzii și fractură de gleznă dreaptă. Au fost stabilizați și vor fi transportați la spital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

În acest caz Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud a declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.