Ironie maximă a lui Augustin Lazăr. Îi cere daune morale lui Tudorel Toader
Ultima Ora Justiție

Tudorel Toader, detalii de ultim moment despre postul lui Augustin Lazăr

Toţi cei patru candidaţi care şi-au depus dosarele în cadrul procedurii de selecţie pentru funcţia de procuror general au fost admişi, a anunţat, luni, Ministerul Justiţiei. Aceştia vor susţine interviurile în 10 aprilie.

Ministerul Justiţiei a anunţat, luni, că toţi cei patru candidaţi care şi-au depus dosarele pentru a ocupa postul de procuro general au fost admişi.

Este vorba despre Augustin Lazăr, Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu.

În cursul zilei de luni, Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu au mai depus acte la dosar, având în vedere că la încheierea termenului de depunere a candidaturilor nu aveau toate documentele solicitate în cadrul procedurii de selecţie.

”Candidaţii declaraţi admişi vor susţine un interviu în data de 10 aprilie 2019, începând cu ora 09,00 la sediul Ministerului Justiţiei din Bucureşti”, au transmis reprezentanţii Ministerului Justiţiei.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declanşat, în 14 martie, procedura de selecţie pentru noul procuror general, în condiţiile în care mandatul lui Augustin Lazăr în acest post expiră la sfârşitul lunii aprilie.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii