Femeie de 76 de ani, omorâtă pe stradă în București
Femeie de 76 de ani, omorâtă pe stradă în București
Ultima Ora Justiție Social

Trei copii au fost înjunghiaţi la Vaslui în plină stradă. Cine este agresorul

Trei copii au fost înjunghiaţi pe stradă, miercuri seara, în Vaslui, autorităţile fiind în alertă. Primele informaţii arată că agresorul, un tânăr de 19 ani, este în libertate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Silvia Manda, a declarat că se fac cercetări după ce a fost primit un apel care a anunţat faptul că trei copii au fost înjunghiaţi pe stradă.

„A fost un apel cu privire la faptul că trei minori au fost înjunghiaţi pe strada Traian. Autorul, în vârstă de 19 ani, a fost identificat. A fugit după comiterea faptei iar colegii au demarat cercetările”, a declarat Silvia Manda, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Este vorba de trei copii, doi în vârstă de 15 ani şi unul în vârstă de 16 ani.

„Copiii au fost transportaţi la spital, stabili şi conştienţi. Au plăgi tăiate şi înjunghiate. Sunt conştient iar la prima vedere nu ar fi plăgi profunde”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Aurora Popa, managerul Ambulanţei Vaslui.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări. Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care tânărul i-a înjunghiat pe cei trei copii.

Locul în care s-a produs agresiunea este o zonă intens circulată şi trecătorii au sunat la 112 imediat după agresiune.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.