Un copil de 13 ani a murit în sala de sport
Un copil de 13 ani a murit în sala de sport
Exclusiv Social Ultima Ora

FOTO. TRAGEDIE. Viitor preot, a fost găsit MORT. Un teolog de 18 ani, a plecat în decembrie să-și conducă iubita la școală

Tragedie fără margini în județeul Neamț. Un tânăr teolog, a fost găsit mort după mai bine șapte săptămâni. Trupul viitorului preot, a fost văzut plutind în apale râului Moldova.

Deznondământ tragic în cazul elevului de seminar, de 18 ani, dispărut la începutul lunii decembrie 2022 din orașul Roman, scrie tvneamț.ro.

Trupul lui Dionisie Iamandi a fost găsit ieri, 21 ianuarie, în râul Moldova, la aproape 7 săptămâni de la dispariție.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 13.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați cu privire la faptul că, în albia râului Moldova, din localitatea Cotu Vameș, a fost identificat corpul unei persoane, de sex masculin.

Polițiștii au stabilit identitatea persoanei, un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Iași, a cărui dispariție a fost mediatizată la data de 9 decembrie 2022.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a declarat sinsp. Ciofu Ramona- IPJ Neamț.

Tragedie în județul Neamț. Un viitor preot a fost găsit mort
Tragedie în județul Neamț. Un viitor preot a fost găsit mort

Misterul asupra împrejurărilor în care tânărul seminarist a dispărut apoi a murit, urmează să fie lămurit de anchetatori. Dionisie era elev de seminar și a fost văzut ultima oară pe 5 decembrie, când si-a condus prietena la o scoala din Roman, disparitia fiind anuntata de fratele său, o zi mai târziu.

Familia sustine că în ziua disparitiei, acesta ar fi fost văzut în zona Carrefour din Roman, ”în compania a 4 tipi misterioși”.

Cunoscutii îl descriu pe Dionisie ca fiind un tânăr extrem de linistit, respectuos și prietenos, de aceea, ar fi foarte putin probabil ca el să fi plecat de bună voie, fără să mai dea vreun semn. Însă potrivit unor surse, tânărul obisnuia să joace jocuri de noroc, iar înainte să fie văzut ultima dată, ar fi pierdut niște sume de bani la aparate.

Imediat după disparitie, familia și prietenii au făcut eforturi disperate să dea de urma tânărului, însă acesta a fost de negăsit.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.