TRAGEDIE. Un bărbat şi două femei au murit şi o altă persoană a fost rănită, după ce un autoturism a intrat sub un TIR, pe Autostrada A1 3
Social Ultima Ora

TRAGEDIE. Un bărbat şi două femei au murit şi o altă persoană a fost rănită, după ce un autoturism a intrat sub un TIR, pe Autostrada A1

Un bărbat şi două femei au murit şi o altă persoană a fost rănită, sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară, unde un autoturism a intrat sub un TIR. Circulaţia este restricţionată.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a anunţat că un accident în care au fost implicate un autotren şi un autoturism a avut loc pe autostrada A1, la coborâre spre Nădlac, news.ro.

Acolo intervin 4 echipaje ale Detaşamentului Arad; 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj de stingere si modul descarcerare, 1 echipaj SMURD TIM si 1 echipaj SMURD Nădlac.

Trei persoane au rămas încarcerate în urma accidentului, toate fiind decedate. Conform sursei citate, este vorba despre un bărbat şi două femei.

TRAGEDIE. Un bărbat şi două femei au murit şi o altă persoană a fost rănită, după ce un autoturism a intrat sub un TIR, pe Autostrada A1 4

O altă victimă era ieşită din autoturism, fiind conştientă. Aceasta a primit îngrijiri medicale se la echipajul SMURD Nădlac şi a fost preluată de un echipaj SAJ venit în sprijin.

​Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că accidentul a avut loc pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 581, în zona localităţii Nădlac, judeţul Arad, la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară, unde un autoturism a intrat sub un TIR.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi cea de urgenţă ale sensului de mers Deva – Nădlac, desfăşurându-se doar pe banda a doua. Se efectuează cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzei şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.