FOTO-VIDEO. Dosar penal pentru AUR și George Simion 11
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO-VIDEO. Dosar penal pentru AUR și George Simion

Un grup de câteva zeci de membri AUR, în fruntea căruia se afla liderul George Simion, a intrat vineri cu forța în sediul Primăriei Timișoara căutându-l pe primarul Dominic Fritz.

Simion a agresat un funcționar care a încercat să îl oprească să între prin birouri.

FOTO-VIDEO. Dosar penal pentru AUR și George Simion 12

Inspectoralul de Poliție al Județului Timiș anunță, vineri, că a deschis dosar penal, după ce un grup de membri și simpatizanți ai AUR, alături de liderul partidului, George Simion, au pătruns în sediul Primăriei Timișoara scandând lozinci și cerând audiență la primarul Dominic Fritz.

FOTO-VIDEO. Dosar penal pentru AUR și George Simion 13

Polițiștii s-au sesizat din oficiu, anunță reprezentanții IPJ Timiș.

”Cu privire la incidentul care a avut loc în incinta Primăriei municipiului Timișoara, va comunicăm că polițiștii timișoreni s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea sediului profesional, în care se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, pentra stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor”, transmite IPJ Timiș.

FOTO-VIDEO. Dosar penal pentru AUR și George Simion 14

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii