Cristina Țopescu a fost găsită în pat, învelită cu plapuma. E puțin probabil să se fi sinucis
Ultima Ora Breaking News Social

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, învelită cu plapuma. E puțin probabil să se fi sinucis

Surse apropiate anchetei în cazul morții Cristinei Țopescu au afirmat, pentru MEDIAFAX, că jurnalista a fost găsită în pat, învelită cu plapuma, fără a avea urme de violență, fiind puțin probabil ca aceasta să se fi sinucis, medicii legiști urmând să stabilească cauza exactă a decesului.

Potrivit surselor citate, anchetatorii iau în calcul toate pistele, fiind deschis un dosar de maorte suspectă în cazul jurnalistei. Cu toate acestea, oamenii legii sosiți la fața locului nu ar fi găsit indicii că jurnalista s-ar fi sinucis.

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Reprezentanții unității de parchet au afirmat, pentru MEDIAFAX, că în cursul zilei de luni se va trimite ordonanța procurorilor către INML pentru a se face expertiza medico-legală.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.