Tom Cruise va continua seria "Misiune: Imposibilă" cu două filme care îl prind pe actor la 60 de ani
Ultima Ora Externe

Tom Cruise va continua seria „Misiune: Imposibilă” cu două filme care îl prind pe actor la 60 de ani

Tom Cruise va continua seria „Misiune: Imposibilă” cu două filme care îl prind pe actor la 60 de ani

Actorul american Tom Cruise va fi din nou agentul secret Ethan Hunt în seria „Misiune: Imposibilă”, pentru încă două filme care vor fi lansate până în 2022, când vedeta ar urma să împlinească vârsta de 60 de ani, arată platforma Variety, conform mediafax.ro

„Misiune: Imposibilă/ Mission: Impossible” 7 și 8 vor fi realizate ca două părți ale unei singure povești și vor fi lansate în 2021 și 2022.

Christopher McQuarrie, care a realizat și „Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission Impossible: Fallout” (2018), va fi regizorul noilor pelicule.

După succesul filmului lansat în 2018, franciza va continua să urmărească aventurile agentului jucat de Cruise încă din 1996.

Cel mai recent film din serie, al șaselea, a adunat peste 790 de milioane de dolari în toată lumea.

Tom Cruise s-a născut în 1962 și și-a început cariera în cinema la 19 ani, când a jucat în „Endless Love”, lansat în 1981. A ajuns cunoscut pentru rolurile interpretate în filme ca „Afaceri riscante/ Risky Business” (1983), „Rain Man” (1988), dar și pentru prestații din pelicule devenite clasice ca „Născut pe patru iulie/ Born on the Fourth of July” (1989), pentru care a primit Globul de Aur și prima nominalizare la Oscar. A primit trei Globuri de Aur din șapte nominalizări de-a lungul timpului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.