Theresa May, o nouă amânare a ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană
Ultima Ora Externe

Theresa May, o nouă amânare a ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană

Marea Britanie va trebui să solicite din nou amânarea ieşirii din Uniunea Europeană, a declarat marţi seară premierul Theresa May, exprimând disponibilitatea de a colabora cu opoziţia pentru depăşirea impasului intern privind Brexit, conform mediafax.ro

„Retragerea din UE cu un acord este cea mai bună soluţie, astfel că vom avea nevoie de o nouă prelungire a negocierilor în virtutea Articolului 50, o amânare cât mai scurtă posibil”, a declarat Theresa May, potrivit postului Sky News.

Premierul Theresa May, liderul Partidului Conservator (centru-dreapta), a anunţat că este disponibilă pentru discuţii cu Jeremy Corbyn, preşedintele Partidului Laburist (centru-stânga, opoziţie), pentru identificarea eventualelor soluţii în cazul Brexit.

„Voi trece la acţiuni pentru depăşirea impasului. Sunt dispusă la discuţii cu liderul opoziţiei asupra planului Brexit. Doar că orice plan trebuie să fie compatibil cu proiectul de Acord Brexit. Trebuie să ne concentrăm pe viitoarea relaţie cu UE”, a precizat Theresa May.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.