Video. Uluitor. Un bărbat le-a furat valiza criminalistică polițiștilor
Urmărire ca în filme. Polițiștii au împușcat un tânăr înarmat cu 2 cuțite
Ultima Ora Social

Tânără din Gorj, cercetată după ce a înşelat un italian de 73 de ani, care s-a îndrăgostit de ea

Tânără din Gorj, cercetată după ce a înşelat un italian de 73 de ani, care s-a îndrăgostit de ea

 O femeie de 30 de ani, din Gorj, este cercetată sub control judiciar, după ce a înșelat cu 780.000 de euro, un italian de 73 de ani, care s-a îndrăgostit de ea. Cei doi s-au cunoscut în 2015, într-un club din Milano și gorjanca i-a promis că îi va fi soție dacă deschid afaceri în România și Dubai, conform mediafax.ro

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, tânăra de 30 de ani i-ar fi promis cetățeanului Italian, Francesco Thielo Alberto, în vârstă de 73 de ani, că se va căsători cu el, dacă vor deschide împreună o afacere în Dubai și în România, aşa că bărbatul i-a trimis în ţară peste 780.000 de euro.

Bărbatul, care era văduv, și-ar fi vândut locuința și mașinile, dar a rămas fără bani, pentru că tânăra s-a căsătorit cu un alt bărbat, în județul Gorj, cu care locuia într-o vilă.

În prezent, ea este cercetată pentru înșelăciune în formă continuată, cu consecințe deosebit de grave.

”În perioada mai 2015 – septembrie 2017, folosindu-se de sentimentele de dragoste şi pasiune dezvoltate de cetăţeanul italian Francesco Thielo Alberto, în vârstă de 71 de ani, la debutul relației, pe baza unor promisiuni ferme și repetate de stabilire a unor relații stabile, specifice vieții de cuplu, de întemeiere a unei familii, nașterea unor copii și realizarea unor oportunități de afaceri, respectiv deschiderea unui salon de coafură mai întâi în Dubai și apoi în București, cu complicitatea altor persoane, suspecte în cauză, în mod repetat, suspecta Mărgăian Tiriplică Simona Daniela a indus în eroare partea civilă, cetăţeanul italian, deposedându-l de suma totală de 780.000 de euro”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Femeia de 30 de ani a fost reținută marți, pentru 24 de ore, iar joi a fost eliberată, fiind pusă sub control judiciar pentru 60 de zile.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii