Surpriză în tenis. Novak Djokovic s-a retrat de la US Open 1
Ultima Ora Sport

Surpriză în tenis. Novak Djokovic s-a retrat de la US Open

Stanislas Wawrinka, locul 23 ATP și campionul din 2016 de la US Open, s-a calificat, luni dimineață, în sferturile de finală ale turneului de la Flushing Meadows, după ce, în setul al treilea al partidei, Novak Djokovic, locul 1 ATP, s-a retras din cauza unei accidentări la umărul stâng.

„Nu vrei să termini niciodată în această manieră un meci. Îmi pare rău pentru Novak. Este un prieten și un adevărat campion. Am jucat meciuri incredibile de-a lungul carierei. Vreau să încerc să-mi mențin nivelul din acest meci. Am jucat tenis foarte bun și mă bucur să mă întoc”, a declarat Stan Wawrinka, la finalul meciului.

Stan Wawrinka l-a învins astfel pe liderul mondial pentru a cincea oară (scorul direct fiind 21-5 în favoarea lui Novak Djokovic) și s-a calificat, tot pentru a cincea oară din ultimele șase apariții, între cei opt jucători de tenis care se vor lupta pentru titlul de la US Open.

Novak Djokovic, care a primit tratament pentru accidentarea la umărul stâng survenită în setul secund, nu mai pierduse în sferturile de finală la Flushing Meadows din 2006, când avea 19 ani.

Stan Wawrinka îl va întâlni în sferturile de finală pe rusul Daniil Medvedev, care l

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.