Sportalert.ro: Petrolul Ploieşti s-a calificat fără emoţii în grupele Cupei României 1
Social Ultima Ora

Sportalert.ro: Petrolul Ploieşti s-a calificat fără emoţii în grupele Cupei României

Petrolul Ploieşti s-a calificat fără emoţii în grupele Cupei României, după ce a surclasat-o pe CSC 1599 Şelimbăr cu scorul de 4-0 (0-0), într-un meci desfăşurat la Mediaş, în play-off-ul competiţiei, care se desfăşoară în acest sezon după alt format, potrivit sportalert.ro.

După 0-0 la pauză, Petrolul a deschis scorul în repriza secundă, prin Marian Huja (55), iar apoi în ultimul sfert de oră a punctat de încă trei ori, prin Mihai Velisar (79) şi Simon Măzărache (89, 90+4).

În grupe s-au mai calificat patru echipe de prima ligă, UTA Arad, CS Mioveni, Chindia Târgovişte, FC U Craiova, cinci de ligă secundă, Oţelul Galaţi, Unirea Slobozia, CSC Dumbrăviţa, Gloria Buzău, Minaur Baia Mare, şi una de liga a treia, CS Ocna Mureş.

Şaisprezecimile de finală ale Cupei României au fost înlocuite de un play-off, urmat imediat de o fază a grupelor, în care vor intra direct şi cele mai bune 8 echipe din Liga 1.

În această rundă, cele 24 de echipe rămase în competiţie vor fi împărţite în 4 grupe de câte 6, câte două din urnele valorice 1, 2 şi 3.

Vor rezulta, astfel, trei meciuri pentru fiecare echipă, cu câte o adversară din fiecare urnă valorică.

Cupa României se va încheia cu fazele sferturilor, semifinalelor şi finala, disputate toate într-o singură manşă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.