Sportalert.ro: Jucătorii de la FCSB mizează pe Argentina şi Franţa la câştigarea Cupei Mondiale 1
Sport Ultima Ora

Sportalert.ro: Jucătorii de la FCSB mizează pe Argentina şi Franţa la câştigarea Cupei Mondiale

Majoritatea jucătorilor echipei FCSB au mizat pe naţionalele Argentinei şi Franţei la câştigarea Cupei Mondiale din Qatar, dar niciunul nu a pariat pe eliminarea Spaniei de către Maroc, a afirmat fotbalistul Darius Olaru, potrivit sportalert.ro.

„Deocamdată favorita mea este în joc şi sper să câştige Cupa Mondială. Mi-aş dori ca Franţa să câştige, dar ţin şi cu Portugalia, pentru Cristiano Ronaldo.

Franţa, deşi are foarte mulţi jucători lipsă, are o echipă prea bună şi oricine ar intra în locul celor care lipsesc îşi va face datoria.

Am făcut o competiţie în vestiar, am pus şi o sumă de bani, dar nu a mers nimeni pe mâna Marocului, toţi am mers pe favorite. Suntem mulţi cu Argentina şi Franţa, cu Brazilia sunt mai puţini”, a declarat Olaru.

El crede că jucătorul francez Kylian Mbappe poate deveni golgheterul Cupei Mondiale: „Cu siguranţă Mbappe poate să iasă golgheterul competiţiei. Deja i-a ajuns pe Messi şi Ronaldo şi mai are timp să prindă două-trei mondiale”.

Jucătorul FCSB-ului spune că participarea la un turneu final cu naţionala României ar fi un vis devenit realitate, precizând că adversara din preliminariile EURO 2024, Elveţia, are o echipă bună.

„Pentru mine ar fi un vis de venit realitatea să fiu prezent la un turneu final cu echipa naţională, mi-aş dori foarte mult. Elveţia are o echipă foarte bună, cred că ei sunt favoriţi în grupă, dar noi avem meciurile noastre şi pe care trebuie să le câştigăm”, a mai spus Olaru.

Italianul Andrea Compagno a spus în glumă că iniţial a pariat în vestiarul FCSB pe naţionalele Italiei şi României la câştigarea Cupei Mondiale. Niciuna din cele două echipe nu a participat la ediţiile 2018 şi 2022 ale Cupei Mondiale.

„Vom vedea cum se termină Cupa Mondială. Sunt unii dintre noi care au ieşit deja, pentru că au mizat pe Germania. Eu sper totuşi să câştige Argentina. Iniţial am vrut să pun Italia, dar apoi mi-au spus că nu este. Şi România, dar nu joacă la Campionatul Mondial”, a spus atacantul italian.

Andrei Cordea a afirmat, că, după ce a analizat jocul Elveţiei la CM din Qatar, îşi doreşte locul 1 în grupa de calificare la CE din 2024: „Elveţia e o echipă bună, dar ne vom lupta de la egal la egal cu ei. Vrem locul 1 în grupă, aşa cum îşi doreşte şi selecţionerul. Suntem o selecţionată bună şi trebuie să demonstrăm asta”.

Mijlocaşul spune că mai are trei ani de contract cu FCSB şi că şi-ar dori să se transfere la o echipă din Europa, atunci când patronul Gigi Becali va fi de acord.

„Eu sunt încă jucătorul Stelei şi nu pot vorbi despre nicio ofertă. Dacă se vor concretiza, voi vorbi după. Voi pleca atunci când vrea patronul, dacă vrea te dă, dacă nu vrea nu te dă. Eu mă simt bine aici şi îmi doresc să continui, am contract încă trei ani şi nu am ce să zic mai mult de atât. Eu aş prefera Europa”, a mai spus Cordea.

Trei jucători ai echipei FCSB, Andrei Cordea, Darius Olaru şi Andrea Compagno, au participat la un eveniment organizat de sponsorul Betano, care a devenit suporter oficial regional european al Cupei Mondiale din Qatar.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.