Sportalert.ro: Bucureştiul va avea din nou un turneu WTA, organizat de Fundaţia Ţiriac 1
Sport Ultima Ora

Sportalert.ro: Bucureştiul va avea din nou un turneu WTA, organizat de Fundaţia Ţiriac

Bucureştiul va avea din nou un turneu de tenis de nivelul WTA, care va fi organizat de Fundaţia Ţiriac, în perioada 10-18 septembrie, la Centrul Naţional de Tenis (Bulevardul Pierre de Coubertin, numărul 11), potrivit sportalert.ro.

”Organizarea acestui turneu reprezintă suma eforturilor depuse pentru a păstra Bucureştiul pe harta internaţională a turneelor de tenis.

Scopul Fundaţiei Ţiriac este de a încuraja practicarea sportului în rândul tinerilor, iar organizarea acestei competiţii vine să completeze misiunea Fundaţiei.

Iată că după o pauză de trei ani, iniţiativa Fundaţiei Ţiriac face ca Bucureştiul să fie, din nou, gazda unei dispute sportive de talie mondială în sportul alb.

Cu siguranţă voi face tot posibilul ca acest turneu să aibă continuitate, pentru că oferă bază şi încredere tenisului românesc”, a declarat Ion Ţiriac.

Turneul WTA 125 de la Bucureşti va avea un tablou principal de simplu cu 32 de jucătoare şi un tablou de dublu cu 8 echipe. Competiţia oferă premii totale în valoare de 115.000 USD şi 160 de puncte în clasamentul WTA pentru campioană.

Costurile totale ale turneului se ridică la peste 300.000 de euro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.