În microbuz se aflau muncitori care, luni dimineaţa, se îndreptau spre locul de muncă. Aceștia lucrează la autostrada Lugoj-Deva. Polițiștii fac cercetări la fața locului. „În jurul orei 06.20, pe DJ 706A, între Ilia și Bretea Mureșană, un microbuz cu muncitori a lovit un copac, din cauza faptului că șoferului i s-a făcut rău la volan. Patru victime sunt transportate la spital.Traficul nu este blocat", a spus Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Ultima Ora Social

Șoferul fugar de la accidentul de pe A1 a fost prins. 3 persoane au murit

Șoferul care a provocat accidentul de pe autostrada A1 Traian Vuia – Timişoara, în urma căruia trei persoane, doi adulți și un copil de 5 ani, au murit, a fost prins. Polițiștii spun că șoferul era băut.

Potrivit Poliției Timiș, șoferul care a fugit de la locul accidentului a fost depistat de în localitatea Șușani, în câmp, la 200 de metri de calea ferată, având direcția de deplasare Criciova-Mănăștiur.

„În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun polițiștii.

Accidentul s-a produs vineri dimineață pe autostrada A1 Traian Vuia – Timişoara. Potrivit Poliției Timiș, un șofer în vârstă de 43 de ani a intrat pe sens opus și s-a ciocnit frontal cu un autoturism în care erau trei adulți și doi copii. În urma accidentului, două persoane de 60 de ani și un copil de 5 ani au murit.

Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului.

Surse locale spun că adulții care au murit erau bunicii unuia dintre cei doi copii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.