ȘOCANT! Actorul Alec Baldwin a împușcat doi oameni pe platoul de filmare. Unul a murit 1
Externe Ultima Ora

ȘOCANT! Actorul Alec Baldwin a împușcat doi oameni pe platoul de filmare. Unul a murit

O femeie a murit și o altă persoană a fost rănită în urma unui incident care a implicat o armă de recuzită, pe platourile de filmare din New Mexico, SUA, unde se lucra la un nou film western, numit „Rust”, relatează CNN.

Actorul și producătorul Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, este cel care a tras cu arma de recuzită, potrivit sursei citate.

Informația a fost confirmată de Biroul Șerifului din Santa Fe.

Femeia împușcată mortal a fost identificată drept directorul de imagine Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, au comunicat anchetatorii.

Ea a fost transportată cu elicopterul la Centrul medical regional Christus St. Vincent, unde a fost pronunțat decesul.

Cealaltă victimă este regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, care a fost, de asemenea, transportat la spital. Starea sa nu este momentan cunoscută.

„Conform anchetatorilor, se pare că scena la care se filma implica folosirea unei arme de foc, când aceasta a fost descărcată. Detectivii anchetează cum anume și ce tip de proiectil a fost tras”, se spune într-o declarație a autorităților.

Incidentul mortal a avut loc joi, la ora locală 13.50.

„Rust” (Rugină) este un western cu acțiunea localizată în 1880, în care joacă Alec Baldwin, Travis Fimmel și Jensen Ackles.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.