Șoc la CFR Cluj înaintea meciului cu Rennes. Mascați au descnis la sediul clubului. Procurorii DIICOT în acțiune 1
Ultima Ora Breaking News Justiție Sport

Șoc la CFR Cluj înaintea meciului cu Rennes. Mascați au descnis la sediul clubului. Procurorii DIICOT în acțiune

Deși CFR Cluj se pregătește de un meci extrem de important în Europa League, la Rennes, în etapa a treia a grupelor, la club nu este deloc liniște. O descindere a celor de la DIICOT Cluj a creat tensiune înainte de partida campioanei din Franța.

Din informațiile FANATIK, acțiunea procurorilor ar avea legătură cu transferul lui Lacina Traore, unul dintre jucătorii care, probabil, vor fi printre titulari la Rennes.

Procurorii DIICOT verifică transferul lui Lacina Traore în Rusia. Totul a plecat de la „coada” pe care o avea CFR Cluj

Prezența celor de la DIICOT la sediul clubului campion a constituit o surpriză pentru angajații de la birouri, totul petrecându-se foarte rapid. Se pare că descinderea procurorilor ar avea legătură cu Lacina Traore, mai exact cu transferul acestuia de pe vremea când era în Rusia, iar CFR avea „coadă” de 20 la sută după ce l-a vândut la Kuban Krasnodar.

„Cazul Traore” părea trecut la „și altele”, dar reîntoarcerea ivorianului la Cluj și recentele declarații ale fostului președinte al CFR-ului, Iuliu Mureșan, au reactivat pista pe care au pornit acum cei de la DIICOT, scrie fanatik.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.