USR dă startul demiterii lui Dăncilă. Toți membrii de partid vor fi în Piața Victoriei
USR dă startul demiterii lui Dăncilă. Toți membrii de partid vor fi în Piața Victoriei
Ultima Ora Breaking News Social

Șoc în USR. Dan Barna este Terminat. Sondajul din partid care-i termină cariera politică

Dezastru pentru Dan Barna într-un sondaj comandat chiar de Uniunea Salvați România! Astfel, dacă ar exista alegeri prezidențiale în acest moment, Klaus Iohannis ar câștiga detaşat primul tur al scrutinului.

Sondajul a fost publicat chiar pe un grup din interiorul partidului condus de liderul partidului Dan Barna.

În urma sondajului, Dan Barna se află la distanţă mare de candidatul PSD. Potrivit unui sondaj intern publicat pe un grup al USR și obţinut de Adevărul, preşedintele Klaus Iohannis ar câştiga detaşat primul tur al prezidenţialelor, intenţia de vot pentru acesta fiind de 39%. Locul al doilea ar fi ocupat de candidatul PSD, VIorica Dăncilă, cea care are o intenţie de vot de 23,4%. Dan Barna, candidatul USR la prezidenţiale se află de abia pe locul al treilea, cu 18,5%.

Locul al patrulea ar urma să fie ocupat de Mircea Diaconu, cu 8%, în timp ce Theodor Paleologu are sub 5%. Dacă în turul al doilea ar intra Iohannis şi Barna, preşedintele în exerciţiu are prima şansă de a câştiga un nou mandat la Palatul Cotroceni. Sondajul a fost realizat în perioada 15-23 octombrie. Se schimbă lucrurile dacă în turul 2 intră Vioric Dăncilă, polul de stânga urmând a-și da mâna și voturile să meargă împotriva lui Iohannis.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.