Simona Halep, petrecere pe plajă de Paște. Ținută de mii de euro
Ultima Ora Sport

Simona Halep, petrecere pe plajă de Paște. Ținută de mii de euro

Aflată într-o scurtă vacanță după Fed Cup și retragerea de la Stuttgart, Simona Halep petrece Paștele în familie, la Constanța, conform libertatea.ro

Pe litoral, Simona s-a revăzut cu prietenele și a ieșit cu acestea să petreacă în celebrele cluburi de la malul mării.

Sportiva a postat pe rețelele de socializare fotografii de la o ieșire cu fetele în clubul Fratelli din Mamaia, iar pentru această ocazie, a purtat haine și accesorii care costă peste 3.000 de euro.

Halep a purtat rochie, geacă de piele și încălțăminte sport de la marca OFF White, ultima preferință a jucătoarei de tenis care a apărut tot mai des îmbrăcată în haine de la acest brand.

Pentru rochia neagră, lungă mână la gambe și mulată perfect pe ei lucrat intens în sala de forță, Halep a da, potrivit GSP, 1.859 de dolari!

Peste rochie, Halep a purtat o geacă din piele, un model foarte simplu dar în trend, de la același brand, care costă 595 de euro.

Simona Halep, petrecere pe plajă de Paște. Ținută de mii de euro 1

Simona a ținut să dea o notă sport și lejeră ținutei pe care a accesorizat-o cu o pereche de încălțăminte care costă 389 de euro și o borsetă verde crocodil din ultima colecție, care costă 475 de euro.

Simona Halep se va întoarce pe teren la turneul de la Madrd, deținut de Ion Țiriac.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.