Ucigașul din Noua Zeelandă a fost în România înainte de a comite crimele. Siguranța națională în pericol major
Ultima Ora Social

Siguranța națională în pericol major. Pericolul terorist bate la porțile României. Guvernul taie bugetele serviciilor de informații

România stă practic pe un butoi de pulbere. Risc de securitate enorm după tăierea bugetelor serviciilor de informații.

Criminalul din Noua Zeelandă care a ucis fără milă aproape 50 de oameni a trecut înainte de a comite crimele prin țara noastră. Australianul a venit în țara noastră cu avionul, din Bulgaria, potrivit procurorului șef al Bulgariei, și a vizitat mai multe locuri simbolice pentru istoria României. În plus, Tarrant ar fi luat parte și la Parada de 1 Decembrie din București. Mai mult, criminalul a folosit arme pe care erau inscripționate numele unor personalități românești.

Acest fapt trebuie să dea de gândit foarte serios guvernanților de la București dacă luăm în calcul faptul că în 2019 țara noastră organizează evenimente de cu un risc de securitate deosebit de ridicat.

”Președinția Consilului Uniunii Europene și vizita Papei Francisc sunt două dintre evenimentele la care țara noastră trebuie să le facă față cu succes. Ambele evenimente prezintă un risc de securitate de gradul o, iar faptul că bugetul alocat de Guvernul Dăncilă la propunerea lui Dragnea a fost serios diminuat poate pune în pericol chiar siguranța celor care vor fi prezenți în România. Dacă ne gândim că acel criminal s-a plimbat în voie prin România fără ca cineva să-l aibă în vizor arată că suntem expuși unor riscuri majore. Am auzit că a fost chiar la parada de 100 de ani de 1 Decembrie. Doamne ferește ce se putea întîmpla. Nu vreau să mă gândesc la așa ceva”, a declarat pentru NewsTeam.ro, un expert în securitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.