BOMBĂ în PNL
BOMBĂ în PNL
Externe Ultima Ora

Șefii PSD și PNL se duc în Japonia. Ciolacu și Ciucă, participă la funeraliile lui Shinzo Abe

Liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, se vor afla de luni până miercuri în Japonia, unde urmează să participe la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier nipon Shinzo Abe.

Ciolacu şi Ciucă au prevăzute întâlniri cu reprezentanţi ai Dietei Japoniei şi cu prim-ministrul nipon, Fumio Kishida.Funeraliile de stat pentru fostul premier Shinzo Abe urmează să aibă loc marţi.

Șefii PSD și PNL se duc în Japonia. Ciolacu și Ciucă, participă la funeraliile lui Shinzo Abe 3

Cu ocazia vizitei la Tokyo, preşedintele Camerei Deputaţilor şi şeful Executivului vor avea şi o serie de întrevederi bilaterale cu oficiali din alte state aflaţi în Japonia cu prilejul funeraliilor fostului prim-ministru nipon.

Lider politic conservator, cel mai longeviv premier al Japoniei, Shinzo Abe a fost ucis pe 8 iulie de un fost ofiţer cu o armă artizanală în timpul unui discurs de campanie în oraşul Nara.

Asasinul său a declarat după arestare că nu l-a ucis din cauza convingerilor sale politice, ci mai degrabă din ură faţă de controversata Biserică a Unificării (secta Moon) a liderului religios coreean Sun Myung Moon, considerând că Abe ar fi avut legături cu aceasta. AGERPRES

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.