Se dau bani de la Primărie pentru restaurante și terase. Vezi ce sumă poți primi gratuit 7
Ultima Ora Social

Se dau bani de la Primărie pentru restaurante și terase. Vezi ce sumă poți primi gratuit

Liderul consilierilor generali ALDE, Tudor Tim Ionescu, a inițiat și depus un proiect de hotărâre de Consiliu General prin care fiecare bucureștean de peste 14 ani va beneficia de un tichet în valoare de 50 RON pe care îl va putea folosi în orice restaurant sau cafenea de pe raza Municipiului București.

„Nu putem asista impasibili cum sectorul HoReCa suferă fără să fie sprijinit de nimeni în această perioadă atât de grea. De 4 luni de zile, acest sector în care activează sute de mii de oameni este afectat, iar antreprenorii nu primesc niciun sprijin din partea autorităților, ci doar scuze și restricții.

Se dau bani de la Primărie pentru restaurante și terase. Vezi ce sumă poți primi gratuit 8

Consider că este responsabilitatea noastră, ca aleși ai cetățenilor, dar și ca liberali, să venim cu măsuri de susținere a sectorului HoReCa și pentru asta am depus un proiect de hotărâre prin care toți cetățenii bucuresteni de peste 14 ani vor beneficia de un tichet de 50 de lei pe care să-l poată folosi în orice cafenea sau restaurant de pe raza Municipiului București” a declarat liderul consilierilor generali ALDE ai Municipiului București.

Se dau bani de la Primărie pentru restaurante și terase. Vezi ce sumă poți primi gratuit 9 Se dau bani de la Primărie pentru restaurante și terase. Vezi ce sumă poți primi gratuit 10

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.