Scene dramatice în casa victimei lui Mario Iorgulescu. Fetița de 7 ani a aflat că tatăl ei a murit 1
Scene dramatice în casa victimei lui Mario Iorgulescu. Fetița de 7 ani a aflat că tatăl ei a murit
Ultima Ora Social

Scene dramatice în casa victimei lui Mario Iorgulescu. Fetița de 7 ani a aflat că tatăl ei a murit

Fiica lui Dany Vicol în vârstă de 7 ani a aflat că tatăl ei „s-a dus la Ceruri”. Copila a primit vestea tristă de la mama și bunicii său într-un parc. Fetița i-a surprins pe toți în momentul în care a spus că știa că tatăl ei nu mai este.

Fetița lui Dany Vicol, tânărul de 24 de ani care a murit în urma accidentului produs de Mario Iorgulescu, a aflat că tatăl ei a plecat dintre cei vii. Copila a aflat că figura paternă din viața ei a plecat la Ceruri. Psihologul i-a recomandat mamei să-i dea vestea tristă fetiței de 7 ani într-un loc neutru, într-un parc. După aflarea veștii fetița a început să plângă fără motiv.

„Psihologul ne-a recomandat să nu îi spunem nici acasă la bunică, nici le mama ei. Pentru că ar putea să urască toată viaţa locul acela. Ne-a spus să mergem într-un parc. Mama ei i-a spus că tati a ales să se ducă la Ceruri, că lui Doamne-Doamne i-a plăcut de el. Nu i-a spus că a murit. Atunci fetiţa a pus mânuţele pe obraji şi a spus: „Ştiam”. Nu a plâns. A întrebat-o mama ei de unde ştia. Nu a vrut să spună. Ori a simţit, ori a visat. Nu a avut acces la televizor sau la alte surse de informaţii. Nu s-a dus la şcoală să ia legătura cu cineva”, a mărturisit mătușa lui Dany Vicol, Aurelia Guţu pentru Click!.

Copila de 7 ani plânge din orice motiv după ce a aflat vestea tristă despre tatăl ei

Acum fiica de 7 ani a lui Dany Vicol plânge din orice lucru minor fără a avea un motiv întemeiat. „Nu spune că plânge pentru că a murit tati. Plânge din orice. Că e un căţel abandonat, că s-a zgâriat, dar nu plânge direct de tatăl ei. Nu îl pomeneşte în niciun fel. Psihologul a spus că ea caută un refugiu să plângă de ceva şi să o lăsăm să plângă”, a mai spus mătuşa victimei lui Mario Iorgulescu.

Părinții lui Dany Vicol sunt și ei distruși și au fost nevoiți să-și ia concediu medical pentru a-și plânge durerea. Mama victimei lui Mario Iorgulescu, Marinela, a fost la psiholog și acesta i-a dat un tratament care să o ajute să depășească situația mai ușor. „Am fost la psiholog cu ea, i-a dat tratament, e în concediu medical acum”, a povestit sora femeii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.