Scandal sexual la Palatul Elysee. Fostul bodyguard al președintelui francez a rupt tăcerea
Ultima Ora Externe

Scandal sexual la Palatul Elysee. Fostul bodyguard al președintelui francez a rupt tăcerea

Scandal sexual la Palatul Elysee. Fostul bodyguard al președintelui francez a rupt tăcerea

E scandal în toată regula la Palatul Elysee! Garda de corp Alexandre Benalla (26 de ani) a fost demis săptămâna trecută, după ce a fost filmat lovint manifestanții în timpul unor proteste din mai. Fostul bodyguard și presupusul amant al lui Emmanuel Macron (40 de ani) a rupt tăcerea și în privința zvonurilor care au apărut despre el și președintele francez.

Presupusul amant al lui Emmanuel Macron a fost oficial pus sub acuzare pentru că a agresat doi protestatari din Paris. El a fost demis de Emmanuel Macron la presiunea presei, care a lansat și zvonuri despre cei doi.

„A fost un gest impusliv, recunosc asta. Sunt o persoană impulsivă, dar nu sunt violent”, a explicat Alexandre Benalla. Bărbatul a povestit că a văzut  filmul «The Bodyguard» cu Kevin Costner şi Whitney Houston de cel puţin 20 de ori și că asta l-a făcut să își dorească să devină gardă de corp. Alexandre Benalla susține că a avut o relație strict profesională cu Emmanuel Macron:

„Îl respect profund și am avut relații strict profesionale cu el. Nu au existat familiarități pentru că eram la dispoziția și ordinele lui. El avea încredere în mine deși nu știa nimic din trecutul meu. Sper din tot sufletul să nu regrete niciodată şansa pe care mi-a dat-o de a lucra pentru el”.

Emmanuel Macron i-a luat apărarea presupusului amant

„Dacă vor să caute o persoană vinovată, aceea sunt doar eu. Alexandre Benalla nu are codurile nucleare. Alexandre Benalla nu este amantul meu”, a răspuns furios Emmanual Macron, potrivit espress.co.uk. Opoziția susține că guvernul francez a încercat să mușamalizeze întreg scandalul și să-l scoată pe Benalla basma-curată din acest incident. Parlamentul francez a deschi mai multe anchete interne pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, și de ce a fost demis atât de târziu bodyguardul Alexandre Benalla.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.