Scandal la Clubul sportiv din Ploiești. Asistentul medical, acuzat că intră peste fete la duș 3
Ultima Ora Social Sport

Scandal la Clubul sportiv din Ploiești. Asistentul medical, acuzat că intră peste fete la duș

Un asistent medical la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Ploiești este acuzat că intră în vestiare peste sportive minore când sunt dezbrăcate. Zvonurile legate de bărbatul de 65 de ani au apărut în august, dar acum o antrenoare și mai multe handbaliste au depus și sesizări scrise.

Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru agresiune sexuală.

Directorul CSM Ploiești, Cristian Nica, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la sfârșitul lunii august conducerea clubului a fost sesizată verbal că asistentul medical „stă în vestiar cu fetele când fac duș”.

„Totul a fost la nivel de zvon, nu am primit nicio sesizare scrisă. Am făcut și noi verificări. Prima măsură a fost să înceteze activitatea la această echipă, să rămână la dispoziția clubului. El trebuie să asigure asistența medicală la meciurile de acasă”, a declarat Nica.

Potrivit acestuia, zilele trecute o antrenoare și mai multe handbaliste au depus și sesizări scrise.

„Am primit de această data sesizări scrise. O antrenoare l-a văzut în vestiar în timp ce fetele erau dezbrăcate. O altă fată a reclamat că a fost atinsă indecent. Comisia de disciplină se întrunește astăzi (luni n.r.). Analizăm și toate concluziile vor ajunge la organele penale”, a adăugat directorul CSM Ploiești.

Asistentul medical, care este la CSM de mult timp, are 65 de ani. Fetele fac parte din echipa de handbal junioare 3, având 13-14 ani.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii