Ultima oră. Gabriela Firea, primul politician român care își donează o parte din salariu
Fabulos. Câți bani ia Firea ca Primar General al Capitalei. Suma este colosală
Ultima Ora Social

SĂPTĂMÂNĂ DE COȘMAR pentru bucureșteni. Capitala va fi înghețată. Ce măsuri cere Gabriela Firea

SĂPTĂMÂNĂ DE COȘMAR pentru bucureșteni. Capitala va fi înghețată. Ce măsuri cere Gabriela Firea

Se anunță haos în București pe parcursul acestei săptămâni, având în vedere că în acest moment Capitala este sub cod galben de vreme rea, un strat de zăpadă fiind așternut deja pe sosele.

De altfel, luni este și o zi în care elevii și studentii merg la cursuri, fiind aglomerație în trafic și la metrou.

Cât despre mijloacele de transport în comun, sindicaliștii de la metrou vor face grevă generală miercuri, iar în actualele condiții meteorologice, cel mai probabil pe străzile din București vor fi si mai multe mașini, iar traficul rutier va fi îngreunat.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut ieri apel la ministrul Transporturilor să găsească soluții urgente pentru a rezolva nemulțumirilor angajaților del a metrou, astfel încât greva generală care ar putea bloca Bucureștiul, să fie anulată.

Edilul a menționat că singura măsură pe care o poate lua este de a suplimenta transportul de suprafață în zilele de grevă.

Pe de altă parte, eventuale măsuri privind situația angajaților Metrorex ar putea trena, având în vedere că în PSD se decide, astăzi, cine va părăsi Guvernul, existând posibilitatea ca ministrul Transporturilor, cel care ar trebui să gestioneze problema, să fie remaniat.

Sindicaliștii de la Metrou au stabilit ca începând cu ziua de miercuri, 21 noiembrie, să declanșeze greva generală pe perioadă nedeterminată, între orele 4:00 – 16:00, subliniind că speră să fie dezamorsat conflictul colectiv de muncă pentru a evita neplăcerile călătorilor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.