Gabriela Firea alocă un miliard de lei pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Capitală
Firea promite reparații la RADET. Se continuă lucrările în zonele cu probleme
Ultima Ora Social

ȘAH MAT: RADET, dată în judecată pentru că a mințit populația cu avariile

RADET va fi dat în judecată pentru faptul că nu a furnizat informaţii publice referitoare la situaţia avariilor la reţeaua de termoficare şi numărul sesizărilor primite de la cetăţeni.

Deputatul independent de Bucureşti Nicuşor Dan anunţă că va da în judecată RADET, pentru faptul că nu i-a furnizat informaţii publice referitoare la situaţia avariilor la reţeaua de termoficare şi numărul sesizărilor primite de la cetăţeni.

„Am decis să dau în judecată RADET pentru că refuză să comunice informaţii publice, din dorinţa de a ascunde situaţia dezastruoasă în care se află regia, în urma lipsei de implicare şi nepriceperii actualei administraţii locale. Am solicitat RADET, în baza Legii privind liberul acces la informaţiile de interes public, situaţia avariilor la reţeaua de termoficare, de la 1 noiembrie şi până în prezent, precum şi numărul sesizărilor primite de la cetăţeni în aceeaşi perioadă”, a anunţat Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook. El a menţionat că, după aproape două săptămâni, a primit de la RADET un comunicat de presă al Primăriei Capitalei, care include şi declaraţii ale primarului general Gabriela Firea privind situaţia în care se afla regia la începutul mandatului său şi proiectele vizate. „Nimic concret pentru prezent, nicio măsură pentru ca bucureştenii să nu mai îngheţe cu miile în această iarnă în casele lor, în condiţiile în care îşi plătesc la zi facturile către RADET.

Răspunsul RADET nu are nicio legătură cu solicitarea mea, este o bătaie de joc la adresa bucureştenilor care îmi trimit mesaje constant privind problemele pe care le au cu apa caldă şi căldura, precum şi modul în care îi tratează angajaţii regiei atunci când le semnalează situaţiile din teren. Bucureştenii nu aşteaptă de la RADET elogii la adresa Gabrielei Firea, aşa cum sunt în cuprinsul comunicatului de presă, aşteaptă respect şi soluţii la problemele lor. Voi merge mai departe, în instanţă, pentru a obţine răspunsuri la solicitarea mea şi îi încurajez în continuare pe bucureşteni să îmi trimită mesaje cu avariile şi cu livrările de apa caldă şi căldură sub parametrii normali”, a menţionat Nicuşor Dan.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii