Mult așteptatul TÂRG DE CRĂCIUN din Capitală va fi INAUGURAT. Când și ce evenimente vor avea loc
Ultima Ora Social

S-a făcut ANUNȚUL. Când va fi deschis Târgul de Crăciun din Sibiu și cine va urca pe scenă

S-a făcut ANUNȚUL. Când va fi deschis Târgul de Crăciun din Sibiu și cine va urca pe scenă

Târgul de Crăciun din Sibiu va începe în 16 noiembrie, în Piaţa Mare din centrul istoric al municipiului, cu un concert susţinut de artiştii Radu Nechifor şi Paula Seling, au anunţat miercuri organizatorii, printr-un comunicat de presă.

„Cea de-a 12-a ediţie a Târgului de Crăciun din Sibiu se va desfăşura anul acesta în perioada 16 noiembrie 2018 – 03 ianuarie 2019 şi va fi inaugurată cu susţinut de artiştii Radu Nechifor şi Paula Seling, un spectacol special creat pentru a transpune atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă”, se arată în comunicat.

Peste o sută de expozanţi din ţară şi din străinătate vor fi prezenţi la Târgul de Crăciun din Sibiu. Şi în acest an va fi amenajat Atelierul lui Moş Crăciun pentru copii şi un patinoar în aer liber.

„Din atracţiile ce vor constitui farmecul ediţiei de anul acesta fac parte proiecţii noi, mai spectaculoase pe clădirile din Piaţa Mare, un patinoar cu gheaţă naturală şi un nou tren turistic care va pleca din gara special amenajată în cadrul Târgului de Crăciun, pe traseul celei mai frumoase străzi din Sibiu, Strada Cetăţii, urmată de pietonala Nicolae Bălcescu şi întoarcerea în Piaţa Mare”, au declarat organizatorii.

În Atelierul lui Moş Crăciun, copiii vor învăţa să facă lumânări, biscuiţi, să picteze turtă dulce şi să creeze decoraţiuni Pixel Art.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.