S-au aflat semifinaliștii Selecției Naționale Eurovision. Dan Bittman și Mihai Trăistariu se numără printre ei
Ultima Ora Social

S-a aflat, ÎN PLIN SCANDAL! Câți bani a luat Dan Bittman pentru concertul din Sectorul 5. Suma este ULUITOARE

S-a aflat, ÎN PLIN SCANDAL! Câți bani a luat Dan Bittman pentru concertul din Sectorul 5. Suma este ULUITOARE

Dan Bittman este în centrul unui scandal uriaş după ce a apărut la Zilele Sectorului 5 unde a adus de pe scenă mai multe laude la adresa primarului Daniel Florea. Jurnaliştii de la Libertatea au aflat suma impresionantă cu care a fost plătit artistul cu ocazia acestui eveniment. Astfel, organizatorii au plătit 11.000 de euro pentru ca acesta să fie prezentator şi alţi 11.000 de euro pentru trupa Holograf.

Nu este nicidecum singurul artist care a câştigat o sumă uriaşă de bani în urma prestaţiei. Ansamblul de la Clejani, care conform spuselor unei persoane din interiorul evenimentului ia cam 5.500 de euro pentru un concert de 45 de minute, s-a ales de această dată cu 20.000 de euro. Iar lista continuă. Pentru un show de 4 ore, animatorii unui show de copii, au încasat 30.000 de lei.

De altfel, în ciuda faptului că Sectorul 5 este cel mai sărac al Bucureştiului, pentru acest eveniment faraonic s-au cheltuit nu mai puţin de 700.000 de euro.

Jurnaliştii de la Libertatea numesc acest eveniment drept un model de cum s-au risipit 700.000 de euro şi asemenea cazul cu cel în care fosta ministră Monica Iacob Ridzi.

De altfel, acest caz este suspect şi prin faptul că directoarea Centrului Cultural al Sectorului 5 şi încă doi angajaţi publici s-au opus, au anunţat că nu vor plăti ce nu se prestase şi au fost concediaţi de primarul Daniel Florea, chiar cu o zi înainte de eveniment.

Citește și : Diaspora Jignită de Dan Bitman. Ce spune despre românii din afara țării. ”Du-te-n Spania la căpșuni”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.