Roger Federer CÂȘTIGĂTOR în partida din primul tur de la Australian Open 1
rogerfederer
Ultima Ora Sport

Roger Federer CÂȘTIGĂTOR în partida din primul tur de la Australian Open

Roger Federer CÂȘTIGĂTOR în partida din primul tur de la Australian Open

Roger Federer şi Marin Cilic, finaliştii ediţiei precedente de Australian Open, au debutat cu victorii concludente luni, în prima zi de întreceri din 2019. Programaţi a se întâlni în sferturi, conform poziţiilor pe tablou, cei doi s-au impus în minimum de seturi pentru a avansa în turul doi, conform mediafax.ro

Campionul în exerciţiu a început cursa pentru trofeul cu numărul 100 în carieră învingându-l cu 6-3, 6-4, 6-4 pe uzbecului Denis Istomin. Ajutându-se de 52 de lovituri câştigătoare şi 14 aşi, Roger Federer a închis partida cu exact 100 de puncte câştigate din 181 disputate, fără să fi avut de înfruntat vreo minge de break. Partida a durat o oră şi 57 de minute, iar Federer va juca mai departe cu Dan Evans, un britanic care deja a câştigat patru meciuri la Melbourne, pornind din calificări.

Marin Cilic, favorit 6 la Australian Open 2019, l-a învins pe reprezentantul gazdelor, Bernard Tomic (88 ATP), 6-2, 6-4, 7-6(3), reuşind 56 de lovituri câştigătoare. În turul secund, croatul va juca împotriva americanului Mackenzie McDonald (81 ATP).

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.