Reportaj inedit. Denisa Dedu, așa cum n-ați mai văzut-o: elevă la un curs de machiaj! FOTO! 1
Ultima Ora Sport

Reportaj inedit. Denisa Dedu, așa cum n-ați mai văzut-o: elevă la un curs de machiaj! FOTO!

Portarul naționalei de handbal a profitat de Pandemia de Coronavirus și a învățat, online, tehnici de makeup pe care le-a pus în practică live, pe propria persoană, la Academia Laurei Atanasoaie. 

Mulți sportivi au văzut și partea plină a paharului în timpul Pandemiei de Coronavirus care i-a ținut izolați în case. Și-au descoperit noi pasiuni sau au făcut lucrurile pe care și le doreau de mult, dar nu aveau timp pentru ele.

Reportaj inedit. Denisa Dedu, așa cum n-ați mai văzut-o: elevă la un curs de machiaj! FOTO! 2

Este și cazul Denisei Dedu, portarul echipei naționale de handbal a României. Pasionată de beauty, brașoveanca de 25 de ani a urmat cursurile online de automachiaj.

Acum, că restricțiile s-au ridicat, ea a venit la Academia Laurei Atanasoaie, profesoara ei în materie de makeup, pentru a demonstra pe propria persoană ce a învățat la orele pe care le-a făcut în fața calculatorului.

Reportaj inedit. Denisa Dedu, așa cum n-ați mai văzut-o: elevă la un curs de machiaj! FOTO! 3

Timp de aproape o oră golkeaperul „tricolorelor” și al echipei CSM București a pus în practică tot ce a studiat acasă. Iar rezultatul a mulțumit-o la maximum pe profesoara ei.

„Evoluația Denisei a fost una fabuloasă. Cursurile online din perioada Pandemiei au fost individuale, iar ea a fost foarte conștiincioasă. Se vede că e pasionată de beauty, iar când este pasionat ești mult mai atent și receptiv, lucrurile vin de la sine – Laura Atanasoaie,  makeup artist, fondator Laura Atanasoaie Make Up Academy.

„Îmi doream foarte mult să iau lecții de makeup, așa că în perioada Pandemiei am decis să urmez acest curs online sub îndrumarea Laurei, care m-a ajutat foarte foarte mult. Cel mai mult am muncit la blending, acolo trebuie mereu insistat și avut grijă.

Lumea nu este obișnuită să vadă sportivele  machiate, dar trebuie să ținem cont că putem fi feminine și trebuie chiar să învățăm să ne machiem singure. Oamenii ar zice „wow”, dacă m-ar vedea așa machiată la un meci.

Reportaj inedit. Denisa Dedu, așa cum n-ați mai văzut-o: elevă la un curs de machiaj! FOTO! 4

De obicei, noi nu ne machiem strident la meciuri, un BB cream, un rimel și atât. Dacă am timp liber, îmi place să mă aranjez, să mă machiez, să acord cât mai multă atenție acestui aspect” – Denisa Dedu, portar echipa națională de handbal a României.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii