RECOMPENSĂ! Sportivii medaliați la Tokyo vor deveni cetățeni de onoare ai Sucevei 7
Social Sport Ultima Ora

RECOMPENSĂ! Sportivii medaliați la Tokyo vor deveni cetățeni de onoare ai Sucevei

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că toţi cei cinci sportivi originari din Suceava medaliaţi, miercuri, cu aur şi argint la canotaj, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, vor deveni cetăţeni de onoare ai judeţului.

Flutur a afirmat că, din cei 101 sportivi pe care România îi are la Tokyo, 21 sunt originari din judeţul Suceava.

„O felicităm pe Ancuţa Bodnar de la Vatra Moldoviţei, care a luat aur în echipa de dublu vâsle cu o fată din Botoşani. De asemenea, avem patru băieţi care au luat argintul, iar toţi sunt din Suceava.

 

Este vorba despre Mugurel Semciuc, Cosmin Pascari, Ştefan Berariu şi Mihăiţă Ţigănescu din echipa de patru rame.

Îi aplaudăm şi le apreciem performanţa. Voi propune acordarea titlului de cetăţeni de onoare pentru toţi cei cinci sportivi”, a declarat şeful CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

RECOMPENSĂ! Sportivii medaliați la Tokyo vor deveni cetățeni de onoare ai Sucevei 8

Totodată, Flutur a precizat că va fi acordat şi un stimulent financiar sportivilor suceveni medaliaţi la Tokyo, însă nu a avansat nicio sumă.

Gheorghe Flutur a afirmat că olimpiada este în plină desfăşurare şi că nu exclude şi alte surprize plăcute din partea sportivilor suceveni prezenţi la Tokyo.

„Sperăm să fie şi alte nume pe podium care să ne facă să umblăm la punguţa noastră”, a afirmat Flutur.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii