Lovitură devastatoare pentru Realitatea TV. A fost dată afară din sediu
Ultima oră. Realitatea TV și-a aflat ultima zi de funcționare. Când se va închide postul
Ultima Ora Social

Realitatea TV, LOVITĂ în PLIN. Ce a decis CNA

Lovitură cruntă pentru Realitatea TV. CNA a respins reanalizarea cazului, iar televiziunea va fi sancționată. Emisia se va opri în această seară.

Consiliul Național al Audiovizualului a respins cerea de reanalizare a cazului Realitatea TV. Alexandru Kocsis, membru nou intrat în CNA, a cerut reanalizarea sancțiunii. Acesta a invocat faptul că a lipsit din ședința de marți.

Votul pentru cererea de reanalizare a fost respins deoarece nu a strâns minimul de șase voturi necesare. Solicitare lui Kocsis a picat, dar a avut patru voturi pentru: Dorina Rusu, Alexandru Kocsis, Radu Herjeu, Orsolya Borsos.

Reamintim că postul de știri a fost sancționat, în ședința de marți, cu întreruperea emisiei pentru 10 minute, pentru modul în care a reflectat evenimentele din jurul protestelor din 10 august. Realitatea TV ar trebui să își oprească emisia pentru 10 minute astăzi, între ora 19:00 – 19:10, scrie Paginademedia.

„Să presupunem că postul va contesta sancțiunea și va avea câștig de cauză în instanță, ce vom face? Cum vom putea să dăm înapoi acele minute de emisie?

Faptele sancționate sunt vechi de cinci luni, acestea trebuiau judecate atunci. Dacă instituția din care facem parte dorea să îndrepte ceva ar fi trebuit să îndrepte lucrurile la momentul potrivit. Nu mai putem vorbi de îndreptare, ci doar de sancționare”, a declarat Alexandru Kocsis.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.