Dinamo București a cucerit titlul național al Ligii Naționale
Echipa perfectă de handbal din Liga Campionilor. Portarul lui Dinamo e în primii 7
Ultima Ora Sport

Răsturnare de situație în handbalul din România. Dinamo-Steaua 34-29

 La 9 zile distanţă după confruntarea din semifinalele Cupei României, Dinamo şi Steaua au fost din nou adversare, de această dată în returul Ligii Naţionale de handbal masculin, în cadrul etapei a 23-a.

Formaţia din Ştefan cel Mare s-a impus cu 34-29, mai clar decât a arătat scorul final, astfel că a luat o opţiune importantă pentru o clasare în Top 4. Jocul retur dintre cele două echipe a fost fără istoric, fără nerv, în orice caz destul de departe de ultimele confruntări directe din ultima vreme, din punct de vedere al intensităţii. Dinamo a controlat jocul cap-coadă, profitând de o replică destul de palidă din partea trupei din Ghencea. După victorii în deplasare cu CSM Bucureşti şi Potaissa Turda, Steaua a arătat ca o echipă resemnată, fără ambiţie, care a acceptat destul de uşor dominarea din partea rivalei. Fără Martin Johansson în apărare, dar şi cu portarul Babasafari deloc protejat de apărare, gazdele au înscris din toate poziţiile.

Şi Dinamo a avut vreo patru absenţe importante, în frunte cu Bannour şi Savenco, dar folosind un clişeu din popor, „şi-a dorit mai mult victoria”. Diferenţa a crescut firesc pe tabela de marcaj, 17-10 în minutul 28 şi chiar la 22-13 în minutul 39, spre satisfacţia fanilor. Pe final de joc, Dinamo s-a oprit, motiv pentru care Steaua a reuşit să mai reducă din diferenţă. Astfel, partida s-a terminat cu 34-29, suficient ca Dinamo să se desprindă în clasament de Călăraşi şi Steaua, echipele de pe locurile 5-6.

Dinamo – Steaua 34-29 (17-12)

Komogorov 8, Descat 6, Acatrinei 5, Gavriloaia 4, Mousavi 3, Szasz 3, Alouini 2, Zulfic 1, Şandru 1, Dinamo 1 / Grbovic 7, Florea 6, Milosevic 5, Vujic 4, Vegar 2, Georgescu 2, Răpciugă 1, Stavrositu 1, Humet 1

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.