Greșeală imensă a clubului PSG. A difuzat meciul cu Manchester United pe facebook
Ultima Ora Sport

PSG este în pericol. Probleme cu UEFA. La un pas de excludere din Liga Campionilor

PSG este în pericol. Probleme cu UEFA. La un pas de excludere din Liga Campionilor

PSG are mai probleme din nou cu UEFA, iar o posibilă excludere din Liga Campionilor, în sezonul următor, ar putea duce la o decimare a lotului sau la sacrificarea vedetelor echipei, Mbappe şi Neymar.

Cotidianul AS a reacţionat imediat după ce informaţia a fost făcută publică şi a publicat numele echipei la care ar putea ajunge Neymar şi Mbappe, în cazul în care lucrurile se înrăutăţesc la campioana Franţei, scrie mediafax.ro.

Cele două vedete din lotul lui Thomas Tuchel sunt în atenţia lui Real Madrid, iar odată cu plecarea lui Cristiano Ronaldo campioana Europei e pregătită să dea din nou o lovitură pe bani mulţi pe piaţa transferurilor.

Conform sursei citate, prioritatea lui Real Madrid ar fi Neymar, cel cu care s-au purtat negocieri în vară, dar nefinalizate cu un transfer. În cazul în care PSG va fi sancţionată e UEFA, şeicul care deţine clubul nu s-ar opune plecării.

În acest moment, Mbappe reprezintă o prioritate pentru PSG, întrucât atacantul a devenit un simbol la echipa din capitala Franţei, dar şi pentru că este francez.

Ziariştii francezi susţin că problemele formaţiei din capitala Hexagonului pleacă, în principal, de la un contract semnat cu Qatar Tourism Authority. Qatarezii ar fi plătit 100 de milioane de euro, însă PSG ar fi declarat doar 58 dintre ele, ascunzând restul de bani, iar UEFA s-a autosesizat deja.

În plus, campioana Franţei a terminat sezonul trecut cu pierderi de 84 de milioane de euro, mult peste cele 30 de milioane de euro permise de regulile în vigoare ale fair play-ului financiar, iar acest detaliu poate cântări enorm în decizia pe care o va lua forul european.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii