PSD se înfrățește cu Voiculescu. Colaborează la alegerile locale 3
Ultima Ora Politic

PSD se înfrățește cu Voiculescu. Colaborează la alegerile locale

Partidul Social Democrat, PSD,  și Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), PPU, al lui Dan Voiculescu, au anunțat, astăzi, la Bacău, formarea Alianței Social Umaniste, pentru alegerile locale.

Candidatul susținut de alianță pentru Primăria Municipiului Bacău este Sorin Umbrărescu, membru al PPU (social-liberal).

Notar de mai bine de două decenii, Sorin Umbrărescu are și experiență în administrația locală, fiind consilier județean din 2017.

Anunțul oficial al formării alianței a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă la care au participat și deputatul Lucian Șova, liderul PSD Bacău, precum și  deputatul PPU (social-liberal) Grațiela Gavrilescu, liderul Grupării Umaniste din Parlament și al filialei PPU (social-liberal) Prahova.

„M-am alăturat PPU (social-liberal) tocmai datorită formației mele umaniste, colegii pe care îi am, începând cu președintele partidului, sunt de factură umanistă, partidul are o vizibilitate din ce în ce mai mare, atât mediatică, dar mai ales pragmatică.

Ne-am alăturat PSD, în această alianță social-umanistă, pentru că am văzut aici la Bacău că au o viziune de viitor și vom complini ceea ce ei au făcut până acum.

Sunt un om liber, iar cei 23 de ani de notariat m-au învățat respectarea legii. Respectarea și aplicarea legii nu sunt deziderate, sunt obligații.

Sunt tolerant politic, iar asta înseamnă că reprezentanții Consiliului Local vor găsi în mine un mediator, un om care să împace toate orgoliile politice”, a spus Sorin Umbrărescu.

PSD se înfrățește cu Voiculescu. Colaborează la alegerile locale 4

„Pe 27 septembrie Sorin Umbrărescu va fi primar. Vom avea un primar așa cum vă trebuie dumneavoastră. Nu o spun întâmplător.

Îl cunosc și pe plan profesional, dar mai este partea umanistă. Competență, loialitate, adevăr, putere, dreptate. Un om hotărât, care își dorește ca acest minunat municipiu să fie într-adevăr orașul în care îi place să trăiască.

Și mai știu că pe data de 27 septembrie alianța social-umanistă va câștiga”, a transmis Grațiela Gavrilescu.

Grațiela Gavrilescu aruncă bomba. A dat verde la ucis urși și lupi
Grațiela Gavrilescu, făcută praf de liderii ALDE. ”Lipsă de caracter, loialitate, trădare, șantaj”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.