Război total în PSD. Partidul lui Ciolacu în pragul destrămării. Mai multe organizații ies la atac! FOTO 3
Ultima Ora Politic psd

Război total în PSD. Partidul lui Ciolacu în pragul destrămării. Mai multe organizații ies la atac! FOTO

Vasile Dîncu, care este susținut de numeroase organizații PSD din Transilvania și Banat pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD, a lansat sâmbătă în atac dur la adresa organizațiilor PSD din sudul țării.

„M-am gândit însă nu am ajuns până acum la niște concluzii care să fie decisive sau definitive pentru un răspuns afirmativ pentru că aici este vorba și de altceva. Este vorba de a reconstrui acea instituție (…) nu este normal că un consiliu în care dictează președintele, de exemplu BPN-ul sau Comitetul Executiv Central, CEX-ul, să dea oameni afară, să dea președinți afară.

Adică partidul trebuie să se redemocratizeze, să aibă instituții de genul acesta și trebuie făcute și echipe care pot duce asta la bun sfârșit. Eu nu sunt atât de narcisist să cred încât că singur aș putea să schimb cumva viață partidului.

Război total în PSD. Partidul lui Ciolacu în pragul destrămării. Mai multe organizații ies la atac! FOTO 4

Este vorba de o echipa. Dacă voi găși o echipa, de program știu eu cam ce ar trebui făcut, sigur că iau și sugestii de la alții, dar este nevoie de echipa și de instituționalizare.

În acest moment Transilvania și Moldova nu există în Partidul Social Democrat. E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioada. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România”, a declarat Dincu la „România te privește”.de pe Look Plus.

Principalele organizații PSD din sudul țării sunt cele din Dolj (condusă de Claudiu Manda și Olguța Vasilescu), Olt (Paul Stănescu), Brăila (Mihai Tudose) și Giurgiu (Niculae Bădălău).

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.