PSD ACUZĂ! Adrian Streinu-Cercel: Pandemia este scăpată de sub control. Guvernul nu ne protejază, carantina e o făcătură 1
Social Ultima Ora

PSD ACUZĂ! Adrian Streinu-Cercel: Pandemia este scăpată de sub control. Guvernul nu ne protejază, carantina e o făcătură

Directorul Institutului Matei Balş și candidat PSD pentru un post de senator, medicul Adrian Streinu-Cercel, a declarat sâmbătă, în cadrul emisiunii Subiectiv, că pandemia de coronavirus este scăpată de sub control în România iar carantina impusă de autorităţi nu are nicio eficienţă fiind, în opinia sa, o „făcătură”.

”Nu se poate vorbi de carantinare. Carantinare înseamnă ‘nothing in, nothing out’ (nimic nu intră, nimic nu iese, n.r.). Noi facem o carantinare a la Românica. Intră cine vrea, iese cine vrea, pe proprie răspundere sau fără proprie răspundere. Asta nu e carantină, e făcătură (…) până când focarul nu e închis.

Este total scăpată de sub control! Avem o problemă, cum o rezolvăm? Foarte simplu: trebuie să conştientizăm faptul că putem fi purtători, că trebuie să purtăm mască de dimineaţă până seara, că nu dorim să dăm altora acest virus.

Guvernul nu ne protejază. Nu sunt în campanie electorală, pe mine nu mă interesează campania, mă interesează sănătatea românilor din această ţară.

Eu, în momentul de faţă, am 36 de oameni în camera de gardă care stau pe tărgi şi cărora încerc să le dau oxigen şi terapie pentru a avea o minimă şansă de supravieţuire. Despre asta vorbim în momentul de faţă. Restul este politică şi nu mă interesează”, a spus el.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.