Protestul pentru autostrăzi ia amploare. Sindicatul Romatsa se alătură mișcării din 15 martie
Alertă la Romatsa. Un angajat a murit în timpul turei
Ultima Ora Social

Protestul pentru autostrăzi ia amploare. Sindicatul Romatsa se alătură mișcării din 15 martie

Sindicatul Romatsa susține mișcarea de protest din 15 martie, ora 15.00, pentru 15 minute, purtând banderole albe, informează un comunicat al sindicatului.

Orgaanizația spune că susține normalitatea – construcția de autostrăzi și de șosele la standarde europene, susținerea profesorilor, susținerea medicilor, susținerea specialiștilor din toate domeniile de activitate, susținerea dezvoltăroo prin și pentru o viață normală bazată pe muncă și răsplată, precum și susținerea bazată pe merite.

„Susținem crearea unei economii sănătoase, susținem independența sistemului judiciar, susținem confiscarea averilor celor care nu pot doveedi provenința acestora, susținem construcția de spitale și școli la standarde europene, susținem adoptarea urgentă de măsuri pentru oprirea plecării tinerilor din țară”, arată sindicatul, care apreciază că direcția spre care se îndreaptă România se îndepărtează de valorile comune ale UE.

Afaceristul Ștefan Mandachi, din Suceava, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, i-a provocat pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.