Protest la București, duminică. Buboiul ”Caracal” se sparge în Piața Revoluției 1
Ultima Ora Social

Protest la București, duminică. Buboiul ”Caracal” se sparge în Piața Revoluției

Alexandra Măceșanu ar fi împlinit astăzi 16 ani! Adolescenta despre care se crede că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, cel poreclit „monstrul din Caracal” este născută pe 15 septembrie. Acum, unchiul tinerei, Alexandru Cumpănașu a anunțat că va avea loc un protest în memoria acesteia. Adunarea are loc începând cu ora 18:00, în fața Ministerului de Interne din București și candidatul la alegerile prezidențiale așteaptă o mulțime de oameni.

„Alexandra împlinește duminică 16 ani!! Curajul ei trebuie să ne unească și să ne adune Duminică la oră 18:00 în fața Ministerului de Interne pentru luptă pentru DREPTUL LA VIAȚĂ al copiilor noștri, părinților, iubitelor, oricărui om. Este momentul să le spunem STOP celor care nu ne protejează familiile! Va așteptăm cu copii, bunicii, întreagă familie.

Fără slogane politice, pașnic dar CLAR că nu mai acceptăm indolentă autoritatilot. Alexandra trebuie să știe că o iubim și suntem alături de ea”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe o rețea de socializare. Mai mult de atât, candidatul la alegerile prezidențiale a anunțat că la protest vor fi prezenți și părinții Alexandrei. Trebuie spus încă că familia tinerei nu va fi prezentă de mâine la reconstituirea crimelor.

Tot Alexandru Cumpănașu a anunțat că procurorii au luat decizia ca la o zi după ce fata ar fi împlinit 16 ani să organizeze o reconstituire. Anchetatorii speră ca Gheorghe Dincă să le arate în mod concret cum au avut loc crimele pe care le-a recunoscut la finalul lunii iulie. „Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de catre procurori ca luni si marti va avea loc RECONSTITUIREA la CARACAL a presupuselor crime ale lui Dinca. La doar o zi dupa ce Alexandra implineste 16 ani”, a transmis Cumpănașu.

Cumpănașu susține că familia Alexandrei Măceșanu a solicitat și un experiment judiciar, dar că se așteaptă ca acesta să nu fie făcut de autorități: „Nu stiu daca vor include si EXPERIMENTUL JUDICIAR solicitat de NOI, respectiv simularea in aceleasi conditii, cu aceleasi materiale, in acelasi loc a arderii unui corp omenesc in acel butoi. Este macabru, trist, oribil dar daca abia la solicitarea noastra vor face acest lucru atunci este grav. Ar fi trebuit sa-l faca inainte de a termina Cercetarea la Fata Locului. Daca nu va include acest experiment atunci aceasta reconstituire nu valoreaza nimic!”, a mai spus fostul jurnalist.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.